strona główna > prywatność
Kanał RSS Kanał RSS | Poczta | Ustaw jako startową | Dodaj do ulubionych
Dzisiaj jest Czwartek, 23 Listopada 2017 roku, Imieniny: Adeli, Felicyty, Klemensa
Polecamy: PUCHAR TYMBARKA | Przyrzeczenie uczniów klasy mundurowej | Ogólnopolski Turniej Tańca Towarzyskiego WOLF | II miejsce w unihokeju gimnazjalistów z Danówka | Aktywna tablica w Szkole Podstawowej w Białaszewie | Rajgród: Busem wjechał w dom | Światowy Dzień Pluszowego Misia | Szczuczyn: Spotkanie z reprezentantem Polski | Życzenia z okazji Dnia Pracownika Socjalnego | Jak zorganizować dobry event firmowy? | Podziękowania za udział w ostatniej drodze Sławka | Szczuczyn: Śmiertelny wypadek na obwodnicy | Grajewianie na krańcach świata | Spotkania z Krówką Matyldą | 17 milionerów mieszka w Grajewie |
zareklamuj sie u nas

Zostań fotoreporterem Grajewo24.pl
Byłeś świadkiem zdarzenia? Masz zdjęcia, nakręciłeś film bądź napisałeś ciekawy artykuł i chcesz go opublikować? Bądź pierwszy i napisz do nas!

Kontakt z redakcją:
E-mail: redakcja@grajewo24.pl
Tel. 0 604 833 731
Tel./Fax: (0 86) 272 66 97
Najnowsze opinie:

~Corleone: Kto był starszy, kierowca busa czy bus?

~AKS: Dzięki za..dobre słowo. Zresztą, dzięki za... każde słowo. Każdy to życie postrzega przez swój pryzmat i dlatego często prawda jest ...

~Hejter : KiziaMizia ty szlaufie

~zawiedziony: jest robiona droga której nie ma a drogi które są a na nich nie ma zwolenników burmistrza na działce w osiedlu domków jedno rodzinnych ...

~wicek: masło maślane w tym artykule

Dyżury aptek
Dzisiaj dyżur pełni:

Apteka CEFARM
Os. Południe 47
tel. 86 272 29 70

Prywatność

Dane osobowe zawarte w formularzach portalu Grajewo24.pl, jak również inne zebrane przez nas dane osobowe użytkowników przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez użytkownika zezwolenia oraz wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.) oraz ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204). Pełen dostęp do bazy danych posiada jedynie niewielka liczba uprawnionych pracowników firmy INFOTECH w Grajewie, zajmująca się administracją bazy. Ponadto jako administrator danych osobowych zebranych poprzez strony internetowe Grajewo24.pl możemy w drodze umowy powierzać przetwarzanie tych danych innym podmiotom, w tym zagranicznym, w trybie art. 31 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.

Każdemu użytkownikowi, który wypełnił formularz czy w inny sposób udostępnił nam swoje dane osobowe zapewniamy dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia.

Jako wydawcy portalu Grajewo24.pl nie przekazujemy, nie sprzedajemy i nie użyczamy zgromadzonych danych osobowych użytkowników innym osobom lub instytucjom, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie użytkownika, lub też na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań. Możemy jednak ujawnić współpracującym z nami serwisom internetowym czy agencjom reklamowym opracowane przez nas zbiorcze, ogólne zestawienia statystyczne. Zestawienia takie dotyczą głównie oglądalności naszego serwisu i nie zawierają danych pozwalających na identyfikację poszczególnych użytkowników.

W celu dostosowania treści i usług do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkowników portalu Grajewo24.pl, używamy tzw. cookies, tj. informacji zapisywanych przez serwer Grajewo24.pl na komputerze użytkownika, które serwer może odczytać przy każdorazowym połączeniu się z tego komputera. Cookies dostarczają nam danych statystycznych o ruchu użytkowników i korzystaniu przez nich z poszczególnych stron portalu Grajewo24.pl. Możemy też umieścić cookies w celu monitorowania ruchu użytkowników pomiędzy portalem Grajewo24.pl a współpracującymi z nami serwisami internetowymi. Użytkownik może w każdej chwili wyłączyć w swojej przeglądarce opcję przyjmowania cookies, jednakże wyłączenie cookies może spowodować utrudnienia czy wręcz uniemożliwić korzystanie z niektórych usług portalu Grajewo24.pl. Jednocześnie nie odpowiadamy za stosowanie cookies na innych stronach internetowych dostępnych dla użytkowników dzięki linkom umieszczonym na stronach Grajewo24.pl.

Podobnie jak większość wydawców internetowych, zbieramy informacje dotyczące wykorzystania serwisów przez użytkowników oraz ich adresów IP na podstawie analizy logów dostępowych. Informacje te wykorzystywane są w celach technicznych, związanych z administracją serwerów portalu, jak również w celach statystycznych, przy analizie demograficznej użytkowników. Stosownie do zapisu art. 15 ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204), możemy zostać zobowiązani do wydania informacji w tym w szczególności numeru IP komputera zawartych w logach dostępowych na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań.

Realizując podstawową ideę Internetu umieszczamy na stronach portalu Grajewo24.pl linki umożliwiające użytkownikom bezpośrednie przejście na inne strony internetowe. Nie odpowiadamy jednak za politykę ochrony prywatności stosowaną przez właścicieli tych stron. Zachęcamy użytkowników do zapoznania się z treścią oświadczeń o ochronie prywatności umieszczonych na stronach gromadzących dane osobowe. Niniejsza deklaracja odnosi się wyłącznie do danych gromadzonych przez INFOTECH w Grajewie w ramach portalu Grajewo24.pl.

Rozwój technologii internetowej, zmiany ustawodawcze w zakresie ochrony danych osobowych, oraz rozwój naszego portalu internetowego mogą wpłynąć na zmiany w polityce ochrony prywatności Grajewo24.pl. O wszelkich zmianach poinformujemy bezzwłocznie użytkowników serwisu na stronach Grajewo24.pl.

W przypadku pytań użytkowników dotyczących powyższej deklaracji ochrony prywatności, warunków korzystania z portalu Grajewo24.pl czy możliwości kontaktu z nami, prosimy o wysyłanie uwag na adres: redakcja@grajewo24.pl

Polityka prywatności Katalogu Ogłoszeń

Ogloszenia.grajewo24.pl szanuje prywatność swoich użytkowników i przykłada wagę do respektowania praw im przysługujących. Aby zapoznać się z naszą polityką prywatności przeczytaj dokładnie poniższe informacje.

Prawa autorskie
Treści zawarte na stronach serwisu Ogloszenia.grajewo24.pl są własnością ich autorów i podlegają ochronie prawem autorskim.

Zastrzeżenia prawne i odpowiedzialność
Wszelkie informacje i materiały zawarte w serwisie Ogloszenia.grajewo24.pl są dostępne bezpłatnie. Zespół serwisu Ogloszenia.grajewo24.pl nie odpowiada za ewentualne szkody wynikłe z ich korzystania. Ogloszenia.grajewo24.pl zastrzega sobie możliwość edycji i usuwania ogłoszeń oraz blokowania użytkowników, którzy naruszają regulamin serwisu.

Wyłączenie odpowiedzialności
Polityka Prywatności nie dotyczy firm oraz osób, których dane kontaktowe są ogólnie dostępne na stronach serwisu Ogloszenia.grajewo24.pl. Każdy ogłoszeniodawca decyduje samodzielnie, czy chce udostępnić publicznie swoje dane podczas dodawania ogłoszenia. Zespół serwisu Ogloszenia.grajewo24.pl nie ponosi odpowiedzialności za opinie wyrażane przez użytkowników w ogłoszeniach ani w odpowiedziach na nie. Są one wyłącznie własnością ich autorów, w związku z czym nie mogą rzutować na opinię serwisu Ogloszenia.grajewo24.pl.

Przetwarzanie danych osobowych
Przy rejestracji w serwisie wymagamy podania adresu email. Podane danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie nie jest obowiązkowe (jest dobrowolne). Nie udostępniamy danych osobom trzecim. Administratorem danych osobowych jest BeeCee Julia Gawryluk z siedzibą w Białymstoku. Każdy użytkownik ma prawo wglądu do swoich danych osobowych oraz ich poprawienia lub żądania ich usunięcia. W przypadku naruszenia regulaminu połączonego z naruszeniem prawa, a także bez takiego naruszenia lecz na podstawie innych przepisów, Ogloszenia.grajewo24.pl udostępnia Twoje dane, w tym osobowe, organom wymiaru sprawiedliwości.

Dane zbierane automatycznie
Podczas korzystania z serwisu Ogloszenia.grajewo24.pl nasze serwery automatycznie rejestrują informacje przesyłane przez przeglądarkę użytkownika w trakcie wyświetlania witryny. Dzienniki serwera mogą zawierać takie informacje jak: żądanie sieciowe, adres IP, typ przeglądarki, język przeglądarki, data i godzina przesłania żądania.

Cookies (ciasteczka)
Cookies to małe pliki tekstowe wykorzystywane do zapisywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Cookies w żaden sposób nie niszczą ani nie uszkadzają systemu w Twoim komputerze, zapisanych plików, ani też celowo nie wpływają niekorzystnie na jego wydajność lub funkcjonalność. Identyfikacja cookies odbywa się bezosobowo, bezimiennie i są to dane dotyczące jedynie sposobu i formy korzystania z serwisu. Niektóre funkcjonalności serwisu Ogloszenia.grajewo24.pl wymagają obsługi cookies.

Kontakt z użytkownikami
Ewentualny kontakt z użytkownikami odbywa się wyłącznie za pomocą poczty elektronicznej wysyłanej z adresów w domenie Ogloszenia.grajewo24.pl. Nie korzystamy do tego celu z (formularza odpowiedzi na ogłoszenie, GG, Skype, SMS).

Serwis komputerowy
Polecamy: Grajewianie.pl | Grajewo | Grajewska Izba Historyczna | Oferty pracy | Kino i rozrywka | Radio 5 | Radio Białystok | TVP Białystok | Grajewiak.pl | Gmina Wąsosz | SportowePodlasie.pl | Społeczne Pracownie | Tworzenie stron internetowych | Ogłoszenia Grajewo | UG w Radziłowie | Podlasiak.Info | OSP Grajewo | Doctor Rock | Praca |
Reklama | Współpraca | Prywatność | Regulamin Ogłoszeń | Regulamin Katalogu Firm | Regulamin Forum | Redakcja | Serwis Komputerowy

Korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
"INFOTECH" mgr Ruchlewicz; 19 200 Grajewo, ul. Konstytucji 3 Maja 2/1 | Infotech