|
|
|
jakiego lokalu brakuje waszym zdaniem |
| Autor |
Wiadomość |
PLD
|
Wysłany: 2010-07-28, 18:47 jakiego lokalu brakuje waszym zdaniem
|
|
|
| Witam chcialbym poznac wasze zdanie jakiego lakalu brakuje waszym zdaniem w grajewie lub okolicach chodzi mi o bary pub kawiarenki lub jakis sklep z jakimis artukułami do ktorych ludzie chetnie by zachodzili i kupywali , pytam powaznie nie piszcie jakis bzdetów , pozdrawiam |
|
|
|
 |
młoda
Gość
|
Wysłany: 2010-07-28, 23:33
|
|
|
| Zdecydowanie brakuje u nas dyskoteki, nie mam na mysli jakiegos mega wypasionego klubu nawet,ale miejsca gdzie mlodzież moglaby kulturalnie się pobawić, nie tylko wypić piwo i posiedziec. |
|
|
|
 |
Dżekson
Gość
|
Wysłany: 2010-07-29, 13:49
|
|
|
| Może niekoniecznie dyskoteka, bo to duże ograniczenie, a nie każdy lubi to co wszyscy czyli tylko muzę do tańczenia. Najbardziej brakuje klubu z troszkę większą salą i miejscem do poskakania, gdzie byłaby mała scena na koncerty zarówno rockowe, hip hopowe i inne, a przy okazji barek i kilka miejsc siedzących. |
|
|
|
 |
znudzona
Gość
|
Wysłany: 2010-07-30, 11:50
|
|
|
Wydaje mi się, że brakuje miejsca na potańcówkę! :)
Przecież w Grajewie nie ma gdzie pójść wieczorem, poza pizzeriami. Młodzi ludzie spędzają czas przy drogim piwie. Gdyby było miejsce tego typu, o którym wspomniałam Ci, którym znudziły się savona, da grasso itd. poszliby pobawić się przy dobrej muzyce. |
|
|
|
 |
Gram
Gość
|
Wysłany: 2010-08-02, 15:01
|
|
|
| Popieram Dżeksona, klub z większą salką, gdzie by odbywały się różne koncerty, a także dyskoteki, w samym Grajewie jest coraz więcej ekip zarówno jeśli chodzi o hip-hop, rock, a dzięki temu można nawet gościć z innych miast ciekawe zespoły. W naszym mieście takiego klubu brak, gdzie coś się dzieje ;] |
|
|
|
 |
|
|
| |
|